Konto
0,00 kr. 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Kurv

CLEAN MICELLAR CLEANSING WATER 200 ml

213,00 kr. Inkl. moms

Micellar Cleansing Water fra ACADEMIE CLEAN er en hurtig, nem, skånsom og effektiv ansigtsrens, der nemt fjerner makeup og urenheder. Den unikke micellar-teknologi giver en dybderensende effekt uden at udtørre huden. Egnet til alle hudtyper. Få en ren og frisk hud med dette fantastiske produkt.

Vare nr. 2083002

Stregkode: 3145072083098

43 på lager

Micellar Cleansing Water er beriget med beroligende og nærende ingredienser som for eksempel aloe vera, der hjælper med at berolige og hydrere huden. Aloe vera er også kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, der bidrager til at lindre rødme og irritation.Produktet indeholder også allantoin, en ingrediens kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber. Allantoin hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fornyelse, hvilket efterlader huden blød og glat.Micellar Cleansing Water er desuden formuleret uden parabener, sulfater og farvestoffer og er derfor ideelt til dig, der ønsker en rensevand uden unødvendige tilsætningsstoffer

Rens din hud hurtigt og nemt med Micellar Cleansing Water fra ACADEMIE CLEAN, der efterlader din hud ren, strålende og klar til at absorbere efterfølgende hudplejeprodukter.

INCI • WATER (AQUA) • CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER* • POLYSORBATE 20 • LEVULINIC ACID • BENZYL ALCOHOL • SODIUM LEVULINATE • GLYCERIN • SODIUM HYDROXIDE • FRAGRANCE (PARFUM) • DEHYDROACETIC ACID • GREEN 5 (CI 61570) * Ingredient from organic farming

Bruges morgen og aften på en vatrondel.

[display_stregkode]
Varenummer (SKU): 2083002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Micellar Cleansing Water fra ACADEMIE CLEAN er et effektivt og skånsomt renseprodukt, der effektivt fjerner makeup, snavs og urenheder fra huden. Med en skånsom og effektiv formel, er dette rensevand perfekt til daglig brug og passer til alle hudtyper.Dette rensevand indeholder mikroskopiske opløsende partikler kaldet miceller, som fungerer som små magneter og tiltrækker og fjerner overskydende olie, snavs og makeup fra din hud. Micellerne efterlader huden ren, frisk og klar uden at efterlade en fedtet eller stram fornemmelse.Micellar Cleansing Water er beriget med beroligende og nærende ingredienser som for eksempel aloe vera, der hjælper med at berolige og hydrere huden. Aloe vera er også kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, der bidrager til at lindre rødme og irritation.Produktet indeholder også allantoin, en ingrediens kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber. Allantoin hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fornyelse, hvilket efterlader huden blød og glat.Micellar Cleansing Water er desuden formuleret uden parabener, sulfater og farvestoffer og er derfor ideelt til dig, der ønsker en rensevand uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Klimastøtte

Denne serie med renseprodukter, med kornblomstvand som hovedingrediens, er koncentreret i  ingredienser af naturlig oprindelse og bliver det første skridt i din daglige rutine. Cleansing balm, cleansing foam, micellar water, scrub... 

En ansigtsrens efter eget valg afhængigt af hudtype og præference. 

Brug af en makeupfjerner er det første skridt til at få en smuk hud og er også det man skal gøre, før man påfører andre produkter på huden. Rens er fundamentet til god hudpleje. 

Nøgle aktiv ingrediens er ØKOLOGISK KORNBLOMSTERVAND. 

MED KLIMAPARTNER I PROJEKTET « CARBON OFFSET + OCEAN PROTECTION » I INDIEN, FILIPPINERNE, ARUBA 

Forskellige initiativer forhindrer plastaffald i at blive fundet i havet og gør det også muligt at forbedre  samlersamfundenes levevilkår. Derfor går de ind for miljøbeskyttelse. 

PROJEKT PLASTIKBANK 

Her kan samlere bruge plastik som et middel til at finansierederes børn i skole. 

Som en del af en kvalitetstilgang, der inkorporerer en økologisk vision, er vi forpligtet til at kompensere for alle CO2-emissioner fra produktionen af vores emballage med et økonomisk bidrag til Climate Neutral til finansieringen af dette klimabeskyttelsesprojekt.

Vi tænker på miljøet

Vi genbruger og benytter emballage som er produceret med omtanke for miljøet.
Vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer – fordi det giver mening.
* COSMOS-standardsignaturen er en forbrugergaranti for økologisk og naturlig kosmetik, som du kan stole på