Konto
0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Kurv

SCIENCE AT THE SERVICE OF BEAUTY

Académíe Scientifique de Beautés har arbejdet med skønhed i mere end et århundrede. Dette familiefirma med lang tradition for ekspertise og 100 % fransk produktion, har videregivet mærkets sjæl fra generation til generation. Académíe
er universelt anerkendt for sin behandlingsmetode i henhold til hudtyper og hudproblemer. Hvert hudplejeprodukt er resultatet af en kompromisløs videnskabelig forskning med hensyn til kvalitet og knowhow, opsat af vores "skønheds håndværkere". Lige fra den berømte "Prinsesse des Crèmes" formuleret i 1890 til den fantastiske "Formule Merveilleuse", har virksomheden overrasket alle verden over, siden den blev oprettet.
SCIENTIFIQUE DE BEAUTÉ

ACADÉMÍE

1895

Den første skønhedsklinik med så effektive behandlinger og produkter i deres Académie hudplejeserier, de vandt derfor en masse gode priser. 1895 vandt de i Dublin. 1897, 1898 og 1900 i Paris og 1909 i London, alle gange med stor anerkendelse.

1890

Maison Académíe Scientifique de Beauté blev grundlagt af Dr. Alexandre Lamotte. Virksomheden har dedikeret din ekspertise til skønheden i mere end et århundrede. Fra den berømte "Princesse des Crèmes" eller "Princesse des Poudres" uden at glemme "Rubis Pompadour", har Maison imponeret hele verden med innovative produkter siden 1890.

1928

Georges Gay skaber og indvier den første franske kosmetologskole i Paris for at formidle sin viden, og uddanne kosmetologerne i, hvordan man udfører en hudanalyse og for at ordinere de passende produkter. Skolen bliver en af de mest berømte i Paris, og eleverne, der har et diplom fra «Académíe », vil være blandt de mest eftertragtede.

1936

Første verdenspatent, Académíe var de første i verden der opdage den store effekt, kollagen har og de var de første i verden som startede med at bruge kollagen i deres cremer.

1960

Den naturlige sunde Bronz Express selvbruner hudplejeserie bliver skabt, den giver huden en sund, flot og strålenden glød og farve.

1973

De første i verden som bruger Jojobaolie i deres cremer.

2009

Derm Acte hudpleje produkterne bliver udviklet, en unik formel, med det bedste fra to verdener den medicinske og kosmetologiske, disse cremer skaber de bedste resultater, har meget aktive ingredienser i sig.

2015

Har Académíe hudplejeserie 125 års jubilæum, hvor Prinsesse Cremen fra 1890 bliver optimeret og kommer stolt tilbage på Académíe hylderne igen.

2023

Lev Positiv ApS overtager distributionen og fører nu brandet videre til næste niveau i Danmark.

Vi tænker på miljøet

Vi genbruger og benytter emballage som er produceret med omtanke for miljøet.
Vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer – fordi det giver mening.
* COSMOS-standardsignaturen er en forbrugergaranti for økologisk og naturlig kosmetik, som du kan stole på