Konto
0,00 kr. 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Kurv

DERMONYL – LIPID REPLENISHING BALM 15 ml (Rejsestørrelse)

114,00 kr. Inkl. moms

Dermonyl – Lipid Replenishing Balm er en nærende fugtighedscreme specielt designet til sensitiv, sart, irriteret og tør hud. Den genopretter hudens naturlige lipider, beroliger irritation og efterlader huden blød og velplejet. Perfekt til daglig brug.

En god travel size at have med på rejsen, da vores hud ofte kan reagere på nye omgivelser og miljø, så pas på din hud også i nye lande, så du kan nyde din oplevelse mens din hud bliver forkælet med ekstra ro og næring.

Vare nr. 0407202

74 på lager

[display_stregkode]
Varenummer (SKU): 0407202 Kategorier: , ,

Klimastøtte

STØT NATUREN OG SAMFUNDET

Når du køber et produkt fra HYPRO SENSIBLE serien, støtter og styrker du ikke kun din hud, dit velvære og udstråling, du støtter også Klimaet og udviser samfundsind. (Gen)skovrejsning i nedbrudte områder som bidrager til den betydelige forøgelse af biosfærens CO²-lagringskapacitet. Nye skove skaber levesteder for dyre- og plantearter samt muligheder for lokalbefolkningen, som får flere arbejdspladser, sundere og renere luft. Projektet skaber 28.500 midlertidige arbejdspladser til landmænd og 80 langsigtede job for teknikere. Siden 2016 har projektet plantet 39.000 hektar træarter som gran, cypres og fyr, der tilpasser sig det tørre landskab i alle henseender. Gennem genplantning af skov reducerer dette projekt drivhusgasser i Huangping, Wengan og Anlong amter i Kinas Guizhou-provins. 

Vi tænker på miljøet

Vi genbruger og benytter emballage som er produceret med omtanke for miljøet.
Vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer – fordi det giver mening.
* COSMOS-standardsignaturen er en forbrugergaranti for økologisk og naturlig kosmetik, som du kan stole på