Konto
0,00 kr. 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Kurv

Exfoliating Powder 40 g.

249,00 kr. Inkl. moms

Super lækker peeling/mild skrub 100% bio oprindelses produkter, der nænsomt og effektivt peeler/skrubber din hud, aktiveres med lidt vand, hvor den samtidig skifter farve til en flot lilla skum. Fjerner og mindsker døde hudceller og tør hud.

Den bringer din hud i balance, fjerner alle blokeringer på din hud, så dine serummer og creme kan trænge hurtigere, dybere og bedre ned i din hud og du vil få et flottere hud resultat.

Vare nr. 2086002

120 på lager

[display_stregkode]
Varenummer (SKU): 2086002 Kategorier: ,

Klimastøtte

Denne serie med renseprodukter, med kornblomstvand som hovedingrediens, er koncentreret i  ingredienser af naturlig oprindelse og bliver det første skridt i din daglige rutine. Cleansing balm, cleansing foam, micellar water, scrub... 

En ansigtsrens efter eget valg afhængigt af hudtype og præference. 

Brug af en makeupfjerner er det første skridt til at få en smuk hud og er også det man skal gøre, før man påfører andre produkter på huden. Rens er fundamentet til god hudpleje. 

Nøgle aktiv ingrediens er ØKOLOGISK KORNBLOMSTERVAND. 

MED KLIMAPARTNER I PROJEKTET « CARBON OFFSET + OCEAN PROTECTION » I INDIEN, FILIPPINERNE, ARUBA 

Forskellige initiativer forhindrer plastaffald i at blive fundet i havet og gør det også muligt at forbedre  samlersamfundenes levevilkår. Derfor går de ind for miljøbeskyttelse. 

PROJEKT PLASTIKBANK 

Her kan samlere bruge plastik som et middel til at finansierederes børn i skole. 

Som en del af en kvalitetstilgang, der inkorporerer en økologisk vision, er vi forpligtet til at kompensere for alle CO2-emissioner fra produktionen af vores emballage med et økonomisk bidrag til Climate Neutral til finansieringen af dette klimabeskyttelsesprojekt.

Vi tænker på miljøet

Vi genbruger og benytter emballage som er produceret med omtanke for miljøet.
Vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer – fordi det giver mening.
* COSMOS-standardsignaturen er en forbrugergaranti for økologisk og naturlig kosmetik, som du kan stole på