Konto
0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Kurv

PHYTO-PEELING WITH SEAWEED 15 ml (Rejsestørrelse)

74,00 kr. Inkl. moms

Phyto-Peeling with Seaweed er et avanceret produkt fra ACADEMIE CLEAN, der er designet til at give din hud en effektiv eksfoliering og forynge den på dybdegående niveau. Mindsker tør hud og fjerner døde hudceller. Dette unikke produkt kombinerer botaniske ekstrakter med næringsrige tang, der har en række fordele for din hud. Tang er kendt for sin høje koncentration af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der virker som en naturlig foryngelse af huden.

Vare nr. 2011202

12 på lager

[display_stregkode]
Varenummer (SKU): 2011202 Kategorier: , ,

Klimastøtte

Denne serie med renseprodukter, med kornblomstvand som hovedingrediens, er koncentreret i  ingredienser af naturlig oprindelse og bliver det første skridt i din daglige rutine. Cleansing balm, cleansing foam, micellar water, scrub... 

En ansigtsrens efter eget valg afhængigt af hudtype og præference. 

Brug af en makeupfjerner er det første skridt til at få en smuk hud og er også det man skal gøre, før man påfører andre produkter på huden. Rens er fundamentet til god hudpleje. 

Nøgle aktiv ingrediens er ØKOLOGISK KORNBLOMSTERVAND. 

MED KLIMAPARTNER I PROJEKTET « CARBON OFFSET + OCEAN PROTECTION » I INDIEN, FILIPPINERNE, ARUBA 

Forskellige initiativer forhindrer plastaffald i at blive fundet i havet og gør det også muligt at forbedre  samlersamfundenes levevilkår. Derfor går de ind for miljøbeskyttelse. 

PROJEKT PLASTIKBANK 

Her kan samlere bruge plastik som et middel til at finansierederes børn i skole. 

Som en del af en kvalitetstilgang, der inkorporerer en økologisk vision, er vi forpligtet til at kompensere for alle CO2-emissioner fra produktionen af vores emballage med et økonomisk bidrag til Climate Neutral til finansieringen af dette klimabeskyttelsesprojekt.

Vi tænker på miljøet

Vi genbruger og benytter emballage som er produceret med omtanke for miljøet.
Vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer – fordi det giver mening.
* COSMOS-standardsignaturen er en forbrugergaranti for økologisk og naturlig kosmetik, som du kan stole på